Yacht "notos"

Yacht "notos"

49 Ράλλυ Αιγαίου

Οι ασθενείς άνεμοι φαίνεται όμως ότι θα πρωταγωνιστήσουν στο πρώτο σκέλος που θα ξεκινήσει το Σάββατο 14 Ιουλίου στις 11 το πρωί και όλοι προετοιμάζονται για ένα αμφίρροπο και δύσκολο αγώνα. Λογικά τα πρώτα σκάφη θα φτάσουν στα Χανιά την Κυριακή 15 Ιουλίου το πρωί και μέχρι και αργά το βράδυ αναμένεται να τερματίζουν τα πιο αργά σκάφη.
Μιλώντας με διάφορους κυβερνήτες, δεν καταφέραμε να πάρουμε ένα ξεκάθαρο φαβορί για τον φετινό αγώνα. Οι περίεργες διαθέσεις του καιρού κάνουν όλους να είναι επιφυλακτικοί με τις προβλέψεις τους. Φυσικά τα πιο γρήγορα και αγωνιστικά σκάφη με τα έμπειρα πληρώματα έχουν ένα προβάδισμα, αλλά όλοι συμφωνούν ότι ο καιρός θα καθορίσει, ειδικά στο πρώτο σκέλος, τον νικητή.
Όπως και κάθε χρόνο ο ΠΟΙΑΘ έχει καταβάλει μια μεγάλη προσπάθεια, την μεγαλύτερη που γίνεται σε Ελληνικό αγώνα, να έχει μια άρτια προβολή του αγώνα. Η ΕΡΤ με καθημερινή εκπομπή θα προβάλλει τα τεκταινόμενα της ημέρας και φυσικά από το site του αγώνα www.aegeanrally.gr όσοι ενδιαφέρονται θα μπορούν να βλέπουν την εξέλιξη των ιστιοδρομιών σε ζωντανό χρόνο.